KÖRSÅNG + HÅRDROCK = SANT!Välkommen till Hårdrockskören!


I våra körer finns plats både nybörjare och mer erfarna sångare. En inkluderande, varm och glädjefylld atmosfär med fokus på energin och känslan i musiken präglar körerna, och vi håller en lätt till medelsvår nivå på våra arrangemang, vilket gör att det kan passa många att sjunga i våra körer.


Vi sjunger oftast i fyra stämmor och du får hjälp att hitta den stämma som fungerar bäst för dig, om du behöver. Vi använder oss av noter på inspelade filmer, texter och inspelade stämmor av hög kvalitet så att du lär in dina stämmor på det/de sätt som passar dig bäst. Är du en notläsare vill du kanske kika lite på våra notfilmer när du övar hemma, vill du hellre titta på en text eller bara lyssna och lära dig den vägen så gör du det. Du bestämmer själv vad som passar dig bäst. På repetitionerna har vi text på stor duk..


Eftersom allt material finns lättillgängligt i mobilen eller datorn så kan du enkelt öva när du vill och även känna att du hänger med om du kanske inte kan komma på alla repetitioner.


Vi sjunger blandad repertoir inom den breda hårdrocksgenren, gammalt och nytt, mjukt och hårt. Som körmedlem kan du själv också vara med och påverka repertoaren och komma med förslag på låtar som du gillar och som kan passa för kör!

Som körmedlem får du också en ny sångövning varje söndag!


Välkommen in i gemenskapen! <3